7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Størstedelen af internet virksomheder udlover efterhånden et stort udvalg af leveringstyper. Den mest benyttede er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo rigtig simpel, samt ofte endvidere den prisbilligste metode til levering.

Fragttiden kan være super afgørende når man mangler din ordre lige om lidt, så i det øjemed er det rimelig passende at du studerer tidshorisonten for levering for det respektive produkt.

En masse e-handler lover dag-til-dag fragt på en masse varenumre, men som trods alt afhænger af at ordren indsendes forinden et angivent tidspunkt, så at de kan nå at få varen afsendt forud for at de logistikansatte får fri.

Nogle outlets på nettet præsterer levering uden omkostninger, men typisk er det forudsat at der indkøbes for en bestemt sum. Desuden skal du udvælge den mindst kostelige metode til levering, der i de fleste tilfælde – ligegyldigt om du opholder sig ved Taastrup, Grenaa eller Sæby – er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Undersøges af fagmænd der er indført i vilkårene

Det er efterhånden i høj grad problemfrit for os alle at finde information om priser hos diverse forhandlere på nettet og til tak har en lang række e-forhandlere været presset til at at nedskære udsalgspriserne på en række af deres varer – til juniorer, og yderligere også til herrer og damer – en hel del, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Derfor kan det imidlertid vise sig indbringende at efterprøve visse internet forhandlere efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris.

Man skal dog ikke overse, at ifald en netbutik afsætter produkter for en pris som er urealistisk overkommelig, er det i nogle tilfælde være en indikator for en uægte shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en orden, hvilket dækker folk overfor svindlende forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at dække beløbet over et længere tidsrum.

Inden nogen handler på en netbutik behøver de sådan set tage stilling til butikkens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig spændende.

En anden løsning er at finde ud af om internet firmaet er e-mærket, da det bør være en sikkerhed for at online forretningen efterlever gældende dansk lovgivning, og at butikken undertiden overværes af sagkyndige der kender lovgivningen. Dette er desuden din genvej til hjælpende service, for så vidt du oplever problemer i processen med din shopping. Her er et link til mere viden.

Derudover er det en hjælp at du er på vagt for de mest centrale reglementer der kan have indvirkning på handlen, til eksempel hvilken returpolitik internet forretningen lover. I den relation er det virkelig afgørende, at man når som helst bibeholder sin købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne bevise ordren, uanset om man shopper til en pige eller dreng.

Et kendetegn for at internet butikken opfylder de officielle danske regler

Trustpilot byder på nogenlunde gunstige muligheder for at inspicere ganske mange nuværende køberes erfaringer og af den grund rekommanderer vi, at du ser nærmere på e-firmaets vurderinger forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder endvidere i højeste grad solide løsninger til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed. Foruden det ser vi endda webbutikker hvor det er muligt at tilkendegive en kritik af virksomhedens service, hvilket tilmed kan tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er finansieret af reklamer. Vi arbejder sammen med nogle forskellige e-firmaer eftersom vi fremviser butikkernes varer, og får betaling i tilfælde af at en bruger fra vores side foretager en bestilling.

Orientering om varer og online selskaber understøttes ofte, men vi kan ikke stilles ansvarlig for ændringer der kan være lavet siden sidste opdatering af de anvendte data.